1. Przejdďż˝ do menu
  2. Przejd� do tre�ci
  3. Przejdďż˝ do strony Kontakt
  4. Przejdďż˝ do stopki
   
 
Aby stworzyć listę ulubionych kanałów, dodawać programy do sekcji "Nie przegap" oraz korzystać z wielu użytecznych funkcji serwisu, zaloguj się.
Zaloguj się
E-mail:
 
Hasło:
 
Nie pamiętam hasła >>





Zobacz regulamin
Nie masz konta? Zarejestruj się
Dlaczego warto?
  • tworzysz listę ulubionych kanałów
  • wybierasz tylko ulubione kategorie tematyczne
  • przypomnimy Ci o wybranych programach
 
 

Fabryki smaku: USA, odc. 16

Pozycja archiwalna
Wtorek, 22 października, 12:00
Tytuł odcinka:
Frytki i mrożona pizza
Gatunek:
kulinaria
Produkcja:
USA, 2014
Kat. wiekowa:
Ocena (0 głosów ):
Poleć znajomym:
Kulisy produkcji frytek, które trafiają do sieci restauracji szybkiej obsługi, oraz mrożonej pizzy. Ponadto wizyta w fabryce słynącej z karmelowego popcornu z dodatkiem orzechów.
Sezon 1 : w poprzednich odcinkach
Wizyta w pewnej amerykańskiej firmie, która dostarcza steki pocztą. Widzowie poznają również producentów dania kuchni cajun. Produkt ten notuje...
Na początek wizyta w fabryce draży. Później autorzy odwiedzą producenta gotowej mieszanki do wypieku muffinów. Na koniec zakład przetwarzający...
Kulisy produkcji pysznego owocowego smoothie. Później wizyta w piekarni z Wisconsin, w której każdego dnia powstaje 400 000 bułeczek cynamonowych. Na...
Zaprezentowane zostaną zbiory, a następnie proces pakowania fasolki szparagowej. Ponadto kulisy produkcji makaronu farfalle. W fabryce używany jest...
Widzowie będą mieli okazję przekonać się, jak w zaledwie trzy minuty powstaje ramen. Przy produkcji amerykańskich batonów kluczową rolę odgrywają...
Na początek rozmowa z prawnukiem twórcy legendarnego bourbona z Kentucky. Później widzowie przekonają się, jak wytwarzane jest mleko czekoladowe. Na...
Wizyta w piwnej centrali browaru. Później widzowie poznają profesora kriogeniki - autora sukcesu nowatorskich kulek lodowych. Na koniec odwiedziny w...
Kulisy produkcji mrożonych miniburgerów, które cieszą się dużą popularnością. Widzowie dowiedzą się ponadto, jakich papryczek trzeba użyć, by uzyskać...
Kulisy powstawania chipsów prażonych w kotle. Ponadto wizyta w fabryce produkującej dwa i pół miliarda lizaków rocznie. Widzowie przekonają się, jak...
Wizyta w miejscu, gdzie co minutę wypieka się 44 000 kruchych kulek z pysznym płynnym serem. Widzowie zobaczą też słynne włoskie przysmaki, których...

Stopka

Centrum Obsługi Klienta

z telefonu stacjonarnego: 801 08 08 08

(opłata zgodna z taryfą operatora)

z telefonu komórkowego: 699 00 2222

(opłata zgodna z taryfą operatora)

222 127 222
Centralny Punkt Obsługi Klienta:
Cyfrowy Polsat SA
ul. Łubinowa 4a, 03-878 Warszawa

Czynny od pn. do pt. w godz. 8:30-16:30

Jesteś zainteresowany naszą ofertą?

© 2007-2024 Cyfrowy Polsat SA
Cyfrowy Polsat S.A. z siedzibą w Warszawie, ul. Łubinowa 4a, 03-878 Warszawa, Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIV Wydział Gospodarczy
Krajowego Rejestru Sądowego, KRS 0000010078 NIP 796-18-10-732 REGON 670925160, kapitał zakładowy 25.581.840,64 zł w pełni wpłacony
Profil na portalu Facebook Nowe okno