Gatunek:
Serial dokumentalny
Produkcja:
Hiszpania, 2021
Kucharz z Buenos Aires, Gonzalo D'Ambrosio, od 2007 roku mieszka w Madrycie. Hiszpania stała się jego nowym domem, który próbuje jak najlepiej poznać. W tym celu przemierza kraj wzdłuż i wszerz, od Asturii i Kraju Basków po Andaluzję, a także od Galicji, przez Kastylię i León, po Katalonię. Poznaje bogatą kulinarną tradycję tych regionów i odkrywa charakterystyczne dla nich potrawy i przysmaki.
Kucharz z Buenos Aires, Gonzalo D'Ambrosio, od 2007 roku mieszka w Madrycie. By poznać Hiszpanię, która stała się jego drugim domem, przemierza ją od...
Kucharz z Buenos Aires, Gonzalo D'Ambrosio, od 2007 roku mieszka w Madrycie. By poznać Hiszpanię, która stała się jego drugim domem, przemierza ją od...
Kucharz z Buenos Aires, Gonzalo D'Ambrosio, od 2007 roku mieszka w Madrycie. By poznać Hiszpanię, która stała się jego drugim domem, przemierza ją od...
Kucharz z Buenos Aires, Gonzalo D'Ambrosio, od 2007 roku mieszka w Madrycie. By poznać Hiszpanię, która stała się jego drugim domem, przemierza ją od...
Kucharz z Buenos Aires, Gonzalo D'Ambrosio, od 2007 roku mieszka w Madrycie. By poznać Hiszpanię, która stała się jego drugim domem, przemierza ją od...
Argentyński szef kuchni Gonzalo D'Ambrosio od 2007 roku mieszka w Madrycie. Odkrywa kulinarną tradycję Hiszpanii, która stała się jego nowym domem....