Tytuł odcinka:
Plenty of Fish
W dzisiejszym odcinku wizyta w zakładzie, w którym przygotowane są popularne paluszki rybne. Są one obsypywane panierką i smażone na złoty kolor w ciągu zaledwie 20 sekund. Zobaczymy też, jak powstaje karmelowy popcorn. Zanim bataty staną się pysznymi falistymi frytkami, muszą zostać umyte, obrane, odpowiednio pokrojone i wysuszone. Przekonamy się również, jaką drogę muszą przebyć kawałki ciasta przed zanurzeniem w czekoladzie mlecznej.
Sezon 3 :
w poprzednich odcinkach
W dzisiejszym odcinku autorzy serii przedstawiają drogę, jaką muszą przebyć ziemniaki, aby stać się zakręconymi frytkami. Zobaczymy m.in., jak...
Tym razem twórcy serii prezentują, w jaki sposób dekorowane są pyszne galaretki malinowe. Dowiemy się również, ile pracy wymaga przygotowanie...
W dzisiejszym odcinku przyjrzymy się powstawaniu ogromnych okrągłych lizaków. Aby nadać im charakterystyczny kształt i wygląd, muszą być one ręcznie...
Tym razem dowiemy się, czego trzeba, aby przygotować idealne pikle: do wielu litrów solanki należy dołożyć sporo czasu, bo nawet do 50 dni. Ponadto w...
Tym razem zobaczymy, jak powstają najbardziej wykrzywiające usta spośród kanadyjskich cukierków. Ekstremalnie kwaśne draże zawierają maksymalną...
Podglądamy linię produkcyjną, na której powstają słynne amerykańskie przysmaki o ponad stuletniej historii - minibatoniki Clark. Zobaczymy, jak są...
Tym razem twórcy serii ukazują jak powstają Chicken Bones - popularne w Kanadzie cukierki czekoladowe, produkowane od 1985 roku. Poznamy też historię...
Kulisy powstawania rozmaitych przysmaków. Twórcy pokażą, jak wygląda proces produkcji ciasta i lodów. Pokażą, jak ile słoików fasoli "Extreme Beans"...