Przejdďż˝ do menu
Przejd� do tre�ci
Przejdďż˝ do strony Kontakt
Przejdďż˝ do stopki
Aby stworzyć listę ulubionych kanałów, dodawać programy do sekcji "Nie przegap" oraz korzystać z wielu użytecznych funkcji serwisu,
zaloguj się
.
Zaloguj się
E-mail:
Hasło:
Nie pamiętam hasła >>
Zobacz regulamin
Nie masz konta?
Zarejestruj się
Dlaczego warto?
tworzysz listę ulubionych kanałów
wybierasz tylko ulubione kategorie tematyczne
przypomnimy Ci o wybranych programach
Przejdź do menu
Przejdź do treści
Przejdź do strony Kontakt
Przejdź do stopki
Kontakt
Punkty sprzedaży
Zaloguj do iPolsat Box
Kontakt
iPolsat Box
Menu
Telewizja
Telewizja internetowa
Telewizja w technologii
satelitarnej i kablowej IPTV
Telewizja naziemna
Przedłuż umowę
Wymień dekoder
Więcej informacji o usługach telewizja
Internet
Internet LTE PLUS
Przedłuż umowę
Internet
Światłowodowy
Mapa zasięgu
Więcej informacji o usługach internetowych
Telefon
Telefony
Abonament
MIX
Na kartę
Przedłuż umowę
smartDOM
Jak działa
smartDOM?
Internet, telefon oraz
telewizja z rabatami
Telewizja
Telefon
Internet
Światłowód
VOD
Polsat Box Go
Max
Disney+
Pakiet Stream+
Disney+ z HBO + Max
Domowa Wypożyczalnia Filmowa
Strefa Klienta
Logowanie do iPolsat Box
Pomoc i FAQ
Co to jest iPolsat Box?
Kontakt
Aktualności
Przedłuż umowę
Program TV
Co chcesz znaleźć?
Najczęściej wyszukiwane:
Kulinarne podróże Magdy Gessler, odc. 2
Jutro, 28 lipca, 14:45
Travel Channel HD
Gatunek:
kulinaria
Produkcja:
Polska, 2017
Ocena (
0 głosów
):
Poleć znajomym:
Magda Gessler odwiedziła już Mexico City, gdzie próbowała potraw podawanych w modnych restauracjach, kosztowała jaj komarów czy najdroższych owoców morza - percebes - a nawet była poddawana elektrowstrząsom. Oczarowana Meksykiem postanowiła ruszyć dalej. Wybiera Oaxaca, w którym króluje prawdziwie prekolumbijskie jedzenie, a najważniejsza jest tam tradycja, zarówno w kuchni, jak i w życiu. Magda Gessler gości u Abigail, najsłynniejszej na świecie ambasadorki kuchni indiańskiej. Podczas ręcznego ucierania chili rozmawiają o pasji do gotowania, a także o mężczyznach. Później, dla orzeźwienia, restauratorka próbuje tostów z sałatką z kaktusa. Przechadzając się po polach agawy, dowiaduje się, że w produkcji meskalu, czyli alkoholu uzyskiwanego z różnych gatunków tej rośliny, kluczową rolę odgrywają robaki. To jednak nie zniechęca jej do degustacji. Na koniec Magda Gessler sięga po prawdziwą czekoladę.
Kulinarne podróże Magdy Gessler, odc. 1/2
Tajniki kuchni meksykańskiej, która trafiła na listę niematerialnego dziedzictwa UNESCO.
Polecamy w Cyfrowy Polsat GO »
KOMISARZ MAMA
Obyczajowy
PIERWSZA MIŁOŚĆ
ZWIERZOSTAN
GOTUJĘ NIE MARNUJĘ
KOWALSCY KONTRA KOWALSCY
Talk shows
DEMAKIJAŻ
Polecamy w Domowa Wypożyczalnia Filmowa »
Superagent
Anatomia upadku
Podrabiani zakochani
Gdzie można obejrzeć?
Travel Channel
Jutro, 14:45
wywolaj metode ajaxowo
0.0
5400180278840
1030558
Stopka
Nowe okno