1. Przejdďż˝ do menu
  2. Przejd� do tre�ci
  3. Przejdďż˝ do strony Kontakt
  4. Przejdďż˝ do stopki
   
 
Aby stworzyć listę ulubionych kanałów, dodawać programy do sekcji "Nie przegap" oraz korzystać z wielu użytecznych funkcji serwisu, zaloguj się.
Zaloguj się
E-mail:
 
Hasło:
 
Nie pamiętam hasła >>





Zobacz regulamin
Nie masz konta? Zarejestruj się
Dlaczego warto?
  • tworzysz listę ulubionych kanałów
  • wybierasz tylko ulubione kategorie tematyczne
  • przypomnimy Ci o wybranych programach
 
 

Dziwaczne potrawy: Smakowite miasta, odc. 10/20

Pozycja archiwalna
Czwartek, 18 lipca, 14:55
Gatunek:
kulinaria
Produkcja:
USA, 2016
Ocena (0 głosów ):
Poleć znajomym:
Andrew degustuje potrawy, z których słynie Marsylia. Portowe miasto skrywa wiele specjałów, takich jak potrawka rybaka prosto z Morza Śródziemnego, desery owocowe godne rodziny królewskiej czy francuska odpowiedź na pizzę.
Sezon 3 : w poprzednich odcinkach
Andrew przedstawia najpopularniejsze klasyki kuchni Honolulu. Począwszy od wędzonego, kruchego prosięcia kalua i kruszonych lodów, po sałatkę z...
Andrew próbuje najlepszych potraw z Seattle - od delikatnego kraba po soczyste małże w barach z owocami morza. W jego jadłospisie znajdą się również...
Ocean i góry w Limie oferują ludziom wiele darów. Andrew Zimmern poznaje najsłynniejsze potrawy peruwiańskiego nadmorskiego miasta: od ceviche,...

Stopka

Centrum Obsługi Klienta

z telefonu stacjonarnego: 801 08 08 08

(opłata zgodna z taryfą operatora)

z telefonu komórkowego: 699 00 2222

(opłata zgodna z taryfą operatora)

222 127 222
Centralny Punkt Obsługi Klienta:
Cyfrowy Polsat SA
ul. Łubinowa 4a, 03-878 Warszawa

Czynny od pn. do pt. w godz. 8:30-16:30

Jesteś zainteresowany naszą ofertą?

© 2007-2024 Cyfrowy Polsat SA
Cyfrowy Polsat S.A. z siedzibą w Warszawie, ul. Łubinowa 4a, 03-878 Warszawa, Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIV Wydział Gospodarczy
Krajowego Rejestru Sądowego, KRS 0000010078 NIP 796-18-10-732 REGON 670925160, kapitał zakładowy 25.581.840,64 zł w pełni wpłacony
Profil na portalu Facebook Nowe okno