Przejdďż˝ do menu
Przejd� do tre�ci
Przejdďż˝ do strony Kontakt
Przejdďż˝ do stopki
Aby stworzyć listę ulubionych kanałów, dodawać programy do sekcji "Nie przegap" oraz korzystać z wielu użytecznych funkcji serwisu,
zaloguj się
.
Zaloguj się
E-mail:
Hasło:
Nie pamiętam hasła >>
Zobacz regulamin
Nie masz konta?
Zarejestruj się
Dlaczego warto?
tworzysz listę ulubionych kanałów
wybierasz tylko ulubione kategorie tematyczne
przypomnimy Ci o wybranych programach
Przejdź do menu
Przejdź do treści
Przejdź do strony Kontakt
Przejdź do stopki
Kontakt
Punkty sprzedaży
Zaloguj do iPolsat Box
Kontakt
iPolsat Box
Menu
Telewizja
Telewizja internetowa
Telewizja w technologii
satelitarnej i kablowej IPTV
Telewizja naziemna
Przedłuż umowę
Wymień dekoder
Więcej informacji o usługach telewizja
Internet
Internet LTE PLUS
Przedłuż umowę
Internet
Światłowodowy
Mapa zasięgu
Więcej informacji o usługach internetowych
Telefon
Telefony
Abonament
MIX
Na kartę
Przedłuż umowę
smartDOM
Jak działa
smartDOM?
Internet, telefon oraz
telewizja z rabatami
Telewizja
Telefon
Internet
Światłowód
VOD
Polsat Box Go
Max
Disney+
Pakiet Stream+
Disney+ z HBO + Max
Domowa Wypożyczalnia Filmowa
Strefa Klienta
Logowanie do iPolsat Box
Pomoc i FAQ
Co to jest iPolsat Box?
Kontakt
Aktualności
Przedłuż umowę
Program TV
Co chcesz znaleźć?
Najczęściej wyszukiwane:
Kuchenne rewolucje, odc. 12/14
Jutro, 28 lipca, 07:40
TVN HD
Gatunek:
kulinaria
Produkcja:
Polska, 2018
Kat. wiekowa:
Ocena (
2 głosy
):
Poleć znajomym:
Alina początkowo była zatrudniona jako kelnerka i barmanka w kwidzyńskiej dyskotece. Pewnego dnia skorzystała z okazji i przejęła pobliską niewielką restaurację, leżącą na terenie dawnych koszar wojskowych. Wyremontowała lokal z pomocą rodziny. Otrzymał on nazwę Szafran. Nawiązuje do niej ogromna fototapeta przedstawiająca tę najdroższą przyprawę świata. W menu znalazły się najróżniejsze potrawy, ale żadna nie zawierała wspomnianej ingrediencji. Alina nie miała doświadczeni w gastronomii ani nie umiała gotować. Jednak to ona, z powodu brak kucharzy, przygotowywała wszystkie potrawy. Kiedy wreszcie skompletowała personel, pojawiły się kolejne problemy - zbyt niskie ceny, nie przystające do kosztu produktów; wyręczanie pracowników z obawy przed ich utratą; zaoferowanie zatrudnionym darmowych posiłków z karty. Właścicielka nie wyobraża sobie, że mogłaby zamknąć biznes. Magda Gessler spróbuje temu zapobiec.
Sezon 18 : w poprzednich odcinkach
Kuchenne rewolucje: Porto di mare, Trzebinia, odc. 11/14
Za namową 21-letniego kucharza Roman postanowił otworzyć w niewielkiej Trzebini restaurację z daniami rybnymi i nazwał ją Porto di mare, czyli po...
Kuchenne rewolucje, odc. 10/14
Krystyna przejęła restaurację Zorba po mężu. Wcześniej prowadził tam pizzerię. Pod wpływem sukcesu, jaki odniósł ten biznes, postanowił zamienić go w...
Kuchenne rewolucje: Warszawa, Karuzela Smaku, odc. 9/14
Restauracja Karuzela Smaku znajduje się w samym centrum Bielan, co powinno zapewnić jej sukces. Do tego samego wniosku doszedł Andrzej - prezes...
Kuchenne rewolucje: Białystok, James Bomba-Lina, odc. 8/14
Piotr to barman z Białegostoku, który marzył o własnej restauracji. Kiedy zatem znalazł w centrum miasta lokal do wynajęcia, natychmiast zaczął...
Kuchenne rewolucje: Pasłęk, restauracja Perfect Pub, odc. 3/14
Paulina otworzyła restaurację Perfect Pub w Pasłęku z myślą o rodzinach, które przyjdą na niedzielny obiad. Niestety, wnętrze nigdy nie zapełniło się...
Polecamy w Cyfrowy Polsat GO »
KOMISARZ MAMA
Obyczajowy
PIERWSZA MIŁOŚĆ
ZWIERZOSTAN
GOTUJĘ NIE MARNUJĘ
KOWALSCY KONTRA KOWALSCY
Talk shows
DEMAKIJAŻ
Polecamy w Domowa Wypożyczalnia Filmowa »
Superagent
Anatomia upadku
Podrabiani zakochani
Gdzie można obejrzeć?
TVN
Jutro, 07:40
wywolaj metode ajaxowo
6.0
4300180376204
1188203
Stopka
Nowe okno