Przejdďż˝ do menu
Przejd� do tre�ci
Przejdďż˝ do strony Kontakt
Przejdďż˝ do stopki
Aby stworzyć listę ulubionych kanałów, dodawać programy do sekcji "Nie przegap" oraz korzystać z wielu użytecznych funkcji serwisu,
zaloguj się
.
Zaloguj się
E-mail:
Hasło:
Nie pamiętam hasła >>
Zobacz regulamin
Nie masz konta?
Zarejestruj się
Dlaczego warto?
tworzysz listę ulubionych kanałów
wybierasz tylko ulubione kategorie tematyczne
przypomnimy Ci o wybranych programach
Przejdź do menu
Przejdź do treści
Przejdź do strony Kontakt
Przejdź do stopki
Kontakt
Punkty sprzedaży
Zaloguj do iPolsat Box
Kontakt
iPolsat Box
Menu
Telewizja
Telewizja internetowa
Telewizja w technologii
satelitarnej i kablowej IPTV
Telewizja naziemna
Przedłuż umowę
Wymień dekoder
Więcej informacji o usługach telewizja
Internet
Internet LTE PLUS
Przedłuż umowę
Internet
Światłowodowy
Mapa zasięgu
Więcej informacji o usługach internetowych
Telefon
Telefony
Abonament
MIX
Na kartę
Przedłuż umowę
smartDOM
Jak działa
smartDOM?
Internet, telefon oraz
telewizja z rabatami
Telewizja
Telefon
Internet
Światłowód
VOD
Polsat Box Go
Max
Disney+
Pakiet Stream+
Disney+ z HBO + Max
Domowa Wypożyczalnia Filmowa
Strefa Klienta
Logowanie do iPolsat Box
Pomoc i FAQ
Co to jest iPolsat Box?
Kontakt
Aktualności
Przedłuż umowę
Program TV
Co chcesz znaleźć?
Najczęściej wyszukiwane:
Cuisines des terroirs: Ibiza - Espagne
Jutro, 23 lipca, 02:35
Arte HD
Gatunek:
Ocena (
0 głosów
):
Poleć znajomym:
Avec sa mer turquoise et ses paysages paradisiaques, la tres huppée Ibiza compte parmi les plus belles îles de la Méditerranée. La cuisine locale, encore méconnue, mérite qu'on s'y attarde. A l'intérieur des terres, non loin de la ville de San Rafael, la famille Ferrer Torres s'occupe de son magnifique verger, ou s'épanouissent diverses especes d'oranges. Maria, qui aura bientôt 18 ans, souhaite maîtriser la préparation des spécialités régionales avant de faire ses études a Barcelone. Ses parents lui apprennent a cuisiner le bullit de peix, un plat de poisson, l'arroz a banda, une préparation a base de riz, mais aussi le frito de matanza, un ragout de porc aux pommes de terre, et l'ensalada payesa, une salade colorée idéale pour un pique-nique sur la plage.
Polecamy w Cyfrowy Polsat GO »
KOMISARZ MAMA
Obyczajowy
PIERWSZA MIŁOŚĆ
ZWIERZOSTAN
GOTUJĘ NIE MARNUJĘ
KOWALSCY KONTRA KOWALSCY
Talk shows
DEMAKIJAŻ
Polecamy w Domowa Wypożyczalnia Filmowa »
Biała odwaga
O psie, który jeździł koleją
Superagent
wywolaj metode ajaxowo
0.0
5120180628771
Stopka
Nowe okno