Pozycja archiwalna
Sobota, 21 grudnia, 08:25
Gatunek:
Serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Jak zwykle stawiają na dania mięsne. Niedzielny obiad, szybka przekąska na mieście, biesiada z kumplami, kolacja we dwoje - jedzenie to temat wielu scen filmowych, a niektóre z nich przeszły nawet do historii kina. Zgrany kulinarny duet sprawdzi, czym zajadali się "Chłopcy z ferajny". Podejrzy, jakie dania królowały na stole rodziny Corleone. Podpowie też, jak przyrządzić żeberka Franka Underwooda z serialu "House of Cards".
Sezon 8 :
w poprzednich odcinkach
Niedzielny obiad, przekąska na mieście, biesiada z kumplami, kolacja we dwoje - jedzenie to temat wielu scen filmowych. Kulinarny duet sprawdzi, czym...
Niedzielny obiad, przekąska na mieście, biesiada z kumplami, kolacja we dwoje - jedzenie to temat wielu scen filmowych. Kulinarny duet sprawdzi, czym...
Niedzielny obiad, przekąska na mieście, biesiada z kumplami, kolacja we dwoje - jedzenie to temat wielu scen filmowych. Kulinarny duet sprawdzi, czym...
Niedzielny obiad, przekąska na mieście, biesiada z kumplami, kolacja we dwoje - jedzenie to temat wielu scen filmowych. Kulinarny duet sprawdzi, czym...
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają mięsne dania inspektorowane potrawami z kinowych hitów i seriali. Wykorzystują na przykład sceny z...