Przejdďż˝ do menu
Przejd� do tre�ci
Przejdďż˝ do strony Kontakt
Przejdďż˝ do stopki
Aby stworzyć listę ulubionych kanałów, dodawać programy do sekcji "Nie przegap" oraz korzystać z wielu użytecznych funkcji serwisu,
zaloguj się
.
Zaloguj się
E-mail:
Hasło:
Nie pamiętam hasła >>
Zobacz regulamin
Nie masz konta?
Zarejestruj się
Dlaczego warto?
tworzysz listę ulubionych kanałów
wybierasz tylko ulubione kategorie tematyczne
przypomnimy Ci o wybranych programach
Przejdź do menu
Przejdź do treści
Przejdź do strony Kontakt
Przejdź do stopki
Kontakt
Punkty sprzedaży
Zaloguj do iPolsat Box
Kontakt
iPolsat Box
Menu
Telewizja
Telewizja internetowa
Telewizja w technologii
satelitarnej i kablowej IPTV
Telewizja naziemna
Przedłuż umowę
Wymień dekoder
Podłącz dekoder do Internetu
Dekodery i akcesoria
Układ kanałów
Sterowanie głosowe
Dowiedz się więcej o IPTV
Internet
Internet LTE PLUS
Przedłuż umowę
Internet
Światłowodowy
Mapa zasięgu
Więcej informacji o usługach internetowych
Telefon
Telefony
Abonament
MIX
Na kartę
Przedłuż umowę
Usługi łączone
Jak działają
usługi łączone?
Telewizja, internet
i telefon
Serwisy wideo
Polsat Box Go
Max
Disney+
Pakiet Stream+
Domowa Wypożyczalnia Filmowa
Strefa Klienta
Logowanie do iPolsat Box
Pomoc i FAQ
Co to jest iPolsat Box?
Kontakt
Aktualności
Przedłuż umowę
Program TV
Co chcesz znaleźć?
Najczęściej wyszukiwane:
Fabryka jedzenia, odc. 15
Jutro, 22 grudnia, 12:30
Nowa TV HD
Tytuł odcinka:
Fries with a Twist
Gatunek:
kulinaria
Produkcja:
Kanada, 2013
Ocena (
0 głosów
):
Poleć znajomym:
W dzisiejszym odcinku autorzy serii przedstawiają drogę, jaką muszą przebyć ziemniaki, aby stać się zakręconymi frytkami. Zobaczymy m.in., jak wygląda wykorzystywana do krojenia kartofli specjalna maszyna. Przyjrzymy się też procesowi pieczenia słynnego amerykańskiego tortu serowego o charakterystycznym czerwonym kolorze - red velvet cake. Do wyprodukowania pół miliona tych ciast rocznie zużywa się 200 ton serka śmietankowego. Dowiemy się też, jak wygląda zakład, w którym każdego dnia powstaje 50 tysięcy wegetariańskich zapiekanek w kokilkach. Na koniec sekrety produkcji pianek pokrytych karmelem.
Sezon 3 : w poprzednich odcinkach
Fabryka jedzenia, odc. 14
Tym razem twórcy serii prezentują, w jaki sposób dekorowane są pyszne galaretki malinowe. Dowiemy się również, ile pracy wymaga przygotowanie...
Fabryka jedzenia, odc. 13
W dzisiejszym odcinku przyjrzymy się powstawaniu ogromnych okrągłych lizaków. Aby nadać im charakterystyczny kształt i wygląd, muszą być one ręcznie...
Fabryka jedzenia, odc. 12
Tym razem dowiemy się, czego trzeba, aby przygotować idealne pikle: do wielu litrów solanki należy dołożyć sporo czasu, bo nawet do 50 dni. Ponadto w...
Fabryka jedzenia, odc. 11
Tym razem zobaczymy, jak powstają najbardziej wykrzywiające usta spośród kanadyjskich cukierków. Ekstremalnie kwaśne draże zawierają maksymalną...
Fabryka jedzenia, odc. 10
Podglądamy linię produkcyjną, na której powstają słynne amerykańskie przysmaki o ponad stuletniej historii - minibatoniki Clark. Zobaczymy, jak są...
Fabryka jedzenia, odc. 9
Tym razem twórcy serii ukazują jak powstają Chicken Bones - popularne w Kanadzie cukierki czekoladowe, produkowane od 1985 roku. Poznamy też historię...
Fabryka jedzenia, odc. 8
W dzisiejszym odcinku zobaczymy specjalną maszynę używaną do produkcji lodów z kawałkami ciasteczek czekoladowych. Przekonamy się również, jak...
Polecamy w Cyfrowy Polsat GO »
KOMISARZ MAMA
Obyczajowy
PIERWSZA MIŁOŚĆ
ZWIERZOSTAN
GOTUJĘ NIE MARNUJĘ
KOWALSCY KONTRA KOWALSCY
Talk shows
DEMAKIJAŻ
Polecamy w Domowa Wypożyczalnia Filmowa »
Jasełka wszech czasów
Megalopolis
Tylko nie ty
Gdzie można obejrzeć?
Nowa TV
Jutro, 12:30
wywolaj metode ajaxowo
0.0
7230185463407
561310
Stopka
Nowe okno