1. Przejdďż˝ do menu
  2. Przejd� do tre�ci
  3. Przejdďż˝ do strony Kontakt
  4. Przejdďż˝ do stopki
   
 
Aby stworzyć listę ulubionych kanałów, dodawać programy do sekcji "Nie przegap" oraz korzystać z wielu użytecznych funkcji serwisu, zaloguj się.
Zaloguj się
E-mail:
 
Hasło:
 
Nie pamiętam hasła >>





Zobacz regulamin
Nie masz konta? Zarejestruj się
Dlaczego warto?
  • tworzysz listę ulubionych kanałów
  • wybierasz tylko ulubione kategorie tematyczne
  • przypomnimy Ci o wybranych programach
 
 

Kuchenne rewolucje: Zgierz, No i fajnie, odc. 13/14

Pozycja archiwalna
Piątek, 21 czerwca, 15:50
Gatunek:
kulinaria
Produkcja:
Polska, 2018
Kat. wiekowa:
Ocena (0 głosów ):
Poleć znajomym:
Magda Gessler wyrusza do Zgierza. Tam, na jednym z osiedli, działa niewielkie bistro No i Fajnie. Właścicielką lokalu jest Ola. Najpierw prowadziła kawiarnię, która potem zmieniła się w restaurację. Od początku miała wsparcie siostry, szwagra oraz ich córki. Nikt nie wiedział, czy to dobry pomysł. Ostatecznie prowadzenie bistra okazało się trudniejsze, niż zakładała Ola. Ona i Agnieszka nie zawsze są zgodne, co znajduje odbicie w wystroju restauracji. Każda z sióstr urządziła połowę pomieszczenia. Nie mogą się też porozumieć odnośnie smaku i wyglądu potraw, bowiem inaczej pamiętają dania mamy, czy innych spraw dotyczących lokalu oraz podziału obowiązków. Niestety, dyskusje nie przynoszą skutku - kondycja finansowa bistro jest coraz gorsza, a klientów brakuje.
Sezon 17 : w poprzednich odcinkach
W Kołobrzegu swój lokal "Figę z Makiem" prowadzi małżeństwo, Wioleta i Paweł. Kobieta od zawsze jest pasjonatką kuchni i wraz z mężem doszła do...
Kasia i Paweł jeszcze przed ślubem pragnęli otworzyć razem niewielkie bistro. Sądzili, że własny biznes pozwoli im się usamodzielnić. Jednocześnie...
Nazwa restauracji - Famiglia Per Amici - oznacza po włosku "Rodzinę dla przyjaciół". To niewielka pizzeria, którą prowadzi dwóch młodych ludzi,...
Ela prowadzi restaurację Ibis w Goszczanowie już od dziewięciu lat. Mimo że właścicielka walczy, by została ona pełnoprawnym lokalem gastronomicznym,...
Helios był prezentem Piotra dla żony. Dorota pragnęła otworzyć własny lokal, zwłaszcza że już wcześniej pracowała w gastronomii. Kiedy więc szukając...
Restaurację Kwadratowy Talerz we Wrocławiu prowadzą Szymon i Jarek. Przejęli lokal po poprzedniej właścicielce trochę przypadkowo. Szymon otrzymał...
Kasia i Adam są kucharzami z zamiłowania. Spotkali się, mając za sobą nieudane małżeństwa, i postanowili zacząć od nowa. Spełnieniem ich marzeń była...
Czerwony Kapturek to rodzinny bar w centrum Poznania. Prowadzi go Dorota, z zawodu pielęgniarka, obecnie szefowa kuchni, wraz ze swoim partnerem...
Restauracja Sielsko Anielsko była marzeniem Piotra, które zrealizował z pomocą siostry Karoliny. Ukończył on szkołę gastronomiczną i pracował w...
Biała Karczma mieści się w zabytkowym budynku, którego historia sięga XIX wieku. Już przed II wojną światową miejsce to było często odwiedzane przez...
Alinę znudziło prowadzenie firmy produkującej rękodzieło, więc postanowiła stać się właścicielką restauracji. Zawsze lubiła wydawać przyjęcia dla...
Pan Darek przez lata z powodzeniem prowadził duży zakład gastronomiczny, a także dobrze funkcjonujący bar mleczny. Niewielka restauracja Granola,...

Stopka

Centrum Obsługi Klienta

z telefonu stacjonarnego: 801 08 08 08

(opłata zgodna z taryfą operatora)

z telefonu komórkowego: 699 00 2222

(opłata zgodna z taryfą operatora)

222 127 222
Centralny Punkt Obsługi Klienta:
Cyfrowy Polsat SA
ul. Łubinowa 4a, 03-878 Warszawa

Czynny od pn. do pt. w godz. 8:30-16:30

Jesteś zainteresowany naszą ofertą?

© 2007-2024 Cyfrowy Polsat SA
Cyfrowy Polsat S.A. z siedzibą w Warszawie, ul. Łubinowa 4a, 03-878 Warszawa, Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIV Wydział Gospodarczy
Krajowego Rejestru Sądowego, KRS 0000010078 NIP 796-18-10-732 REGON 670925160, kapitał zakładowy 25.581.840,64 zł w pełni wpłacony
Profil na portalu Facebook Nowe okno