1. Przejdďż˝ do menu
  2. Przejd� do tre�ci
  3. Przejdďż˝ do strony Kontakt
  4. Przejdďż˝ do stopki
   
 
Aby stworzyć listę ulubionych kanałów, dodawać programy do sekcji "Nie przegap" oraz korzystać z wielu użytecznych funkcji serwisu, zaloguj się.
Zaloguj się
E-mail:
 
Hasło:
 
Nie pamiętam hasła >>





Zobacz regulamin
Nie masz konta? Zarejestruj się
Dlaczego warto?
  • tworzysz listę ulubionych kanałów
  • wybierasz tylko ulubione kategorie tematyczne
  • przypomnimy Ci o wybranych programach
 
 

Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Żurawina nie tylko dla głuszca

Pozycja archiwalna
Dziś, 31 sierpnia, 14:25
Gatunek:
Magazyn kulinaria
Produkcja:
Polska, 2023
Ocena (0 głosów ):
Poleć znajomym:
Karol Okrasa wyrusza do Nadleśnictwa Biłgoraj. Tutejsze lokalne owoce leśne przyciągają w sezonie nie tylko zbieraczy runa, ale też liczne ptaki. Wśród nich znajduje się głuszec. Ten szlachetny okaz dziś jest pod ochroną. Zamiast samemu trafić na talerz, znajdzie się na nim jego przysmak. Pyszne i bogate w witaminy owoce żurawiny kucharz wykorzysta do stworzenia wyjątkowych potraw. Ugotuje między innymi kotleciki z sarniej łopatki glazurowanej, wątróbki drobiowe podane z konfiturą z żurawiny i cebuli oraz niecodzienne trufle.
Gdzie można obejrzeć?

Stopka

Centrum Obsługi Klienta

z telefonu stacjonarnego: 801 08 08 08

(opłata zgodna z taryfą operatora)

z telefonu komórkowego: 699 00 2222

(opłata zgodna z taryfą operatora)

222 127 222
Centralny Punkt Obsługi Klienta:
Cyfrowy Polsat SA
ul. Łubinowa 4a, 03-878 Warszawa

Czynny od pn. do pt. w godz. 8:30-16:30

Jesteś zainteresowany naszą ofertą?

© 2007-2024 Cyfrowy Polsat SA
Cyfrowy Polsat S.A. z siedzibą w Warszawie, ul. Łubinowa 4a, 03-878 Warszawa, Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIV Wydział Gospodarczy
Krajowego Rejestru Sądowego, KRS 0000010078 NIP 796-18-10-732 REGON 670925160, kapitał zakładowy 25.581.840,64 zł w pełni wpłacony
Profil na portalu Facebook Nowe okno